Privacy verklaring

Privacy verklaring versie 1.0 – 1 juni2018

 

Gebruik van persoonlijke gegevens bij Stichting speeltuin Leonardus

U heeft het recht te weten wat een organisatie met uw persoonsgegevens doet.
Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum gelden dezelfde privacyregels in heel de Europese Unie. Door de AVG worden privacyrechten versterkt en uitgebreid. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Persoonlijke gegevens
Stichting speeltuin Leonardus registreert enkele algemene persoonsgegevens. Het betreft:
Naam
Adres
e-mailadres
telefoonnummer

Doel
Stichting speeltuin Leonardus registreert gegevens die nodig zijn voor het voeren van een actuele ledenbestand, het versturen van nieuwsbrieven of U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

Beveiliging
Alle gegevens zijn opgeslagen in een beveiligde omgeving. Toegang tot de gegevens zelf is alleen beschikbaar voor geautoriseerde medewerkers en alleen mogelijk met de juiste autorisatie.

Delen van de gegevens
De gegevens worden met geen enkele partij gedeeld en andere partijen hebben geen toegang tot de gegevens.

Inzage gegevens
Indien gewenst kunt u per e-mail een verzoek doen om een bevestiging te krijgen van de door ons vastgelegde persoonlijke gegevens.  Dit kunt u aanvragen bij het secretariaat van stichting speeltuin Leonardus.

Wijzigen en/of verwijderen van gegevens
Indien er fouten staan in de door ons geregistreerde gegevens dan kunt u deze laten aanpassen door contact op te nemen met het secretariaat van stichting speeltuin Leonardus. U heeft het recht om 'vergeten' te worden en gegevens te laten verwijderen. Dit is echter niet mogelijk wanneer u een lopend lidmaatschap hebt.

Cookies
De website van stichting speeltuin Leonardus registreert geen cookies in welke vorm dan ook.

Klachten
Mocht u vragen hebben met betrekking tot de privacy-waarborgen, of wanneer u van menig bent dat stichting  speeltuin Leonardus niet correct omgaat met uw persoonlijke gegevens en/of onrechtmatige verwerking van de gegevens plaatsvindt, dan kunt u een melding of klacht indienen bij het secretariaat van stichting speeltuin Leonardus.

Bent u niet tevreden over de afhandeling van uw melding/klacht door stichting speeltuin Leonardus, dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens, de Nederlandse instantie voor controle op het gebruik van persoonsgegevens.

 

 

Activiteiten

  • Kerstmarkt >>

    Activiteiten 15 December, 2018 | 14:00 pm

    Zaterdag 15 decemberOok dit jaar is er een knusse en gezellige Kerstmarkt in de speeltuin.Kom je kerstinkopen doen in speeltuin[…]

Adres

 

  • Speeltuin Leonardus
  • Mgr.Swinkelssstraat 24
  • 5701 XM Helmond
  • 0492 - 533 540

Social Media.

 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • F /SpeeltuinLeonardus

    T @sptleonardus

.


Secretariaat

 

Adreswijzigingen, telefoonnummerwijzigingen gezinsveranderingen en andere van deze zaken kunt u doorgeven aan ons bestuurslid ledenadministratie.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.